Условия за поръчка на продукти

Преди да направите своята поръчка от електронния ни магазин,в момента на своята поръчка,автоматично се счита,че вие в правото си на потребител,сте прочели и сте се съгласили с условия на Kapriz.eu за ползване на електронния магазин.В момента на направена поръчка,ще получите писмо на e-mail с подробностите за нея,което ще се счита за начало на сключване на дистанционен договор между двете страни – Kapriz.eu и клиентът,направил поръчката.Същия този дистанционен договор ще бъде потвърден с директна връзка по телефон,за да бъдат направени всички уточнения по направената поръчка и при необходимост да се направят корекции на допуснати грешки или пропуски в подадената информация.Поръчки се обработват до 16 часа и всички подадени след 16 часа се обработват на следващия ден.

Също така с направата на поръчка от електронен магазин Kapriz.eu,вие се легитимирате като възрастен човек навършил 18 години и сте в пълното съзнание, за това какво поръчвате.Изложената информация е такава каквато е и каквито и да било други интерпретации са лично ваша отговорност.В сайта Kapriz.eu недвусмислено са изложени цени на всеки продукт,както и техните описания,за да бъде пределно ясно какво поръчвате.Цените в сайта са в лева и с начислен ДДС.

Администраторите,собствениците и фирмите доставчици на стоки в онлайн магазин Kapriz.eu не носят отговорност за направени грешки от ваша страна,като поръчвате продукт, който след това решавате, че не съответства на вашите желания. В случай, че не сте сигурни какво искате да поръчате, можете да се свържете с нас на дадените телефони за контакт за консултация. Можете да прекратите подадената поръчка по телефона в рамките на деня,за да бъде преустановена. В противен случай вие се съгласявате да заплатите разходите по изплащането и връщането на стоката, след като не сте ни осведомили своевременно и ние сме я изпратили на посочения от вас адрес.

За да направите поръчка не е задължително да се регистрирате. Дадената лична информация няма да бъде разпространявана никъде и никога по каквито и да било причини. Потребителите се задължават да не разпространяват данните си за достъп в сайта на други лица. Ако даден потребител разпространи своите лични данни – потребителско име и парола на трети лица,администраторите на Kapriz.eu не носят отговорност за нанесени материални или лични щети ,нанесени от трети лица.
Kapriz.eu си запазва правото да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки ,ако прецени това за необходимо.

Представител на фирмите в онлайн магазин Kapriz.eu има право да уточнява по телефон или e-mail наличността на поръчаните стоки и сроковете на доставка, в момента на обработка на поръчката. Също така ще бъдат уточнявани адрес за доставка,данни за изискана фактура,второ или трето лице,което ще получи пратката или общо казано – всичко,което засяга интереса на клиента,за да получи коректно продуктите си.

Доставчиците на продукти в Kapriz.eu не носят отговорност за закъснение в доставката на поръчаните продукти, ако има отклонение в тези срокове.

В цената на продуктите,които сте поръчали НЕ са включени цени за доставка и няма допълнителни такси.Цените са с включени ДДС – това са крайни цени за потребители.При доставка плащате сумата,която сме обявили в сайта за продукта и отделно цената за доставка от куриера по техните тарифи за населено място и тегло на продукта.

При подаване на поръчка потребителя задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде обработена и стартирана.При не попълване на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация за адрес и кореспонденция, то Kapriz.eu няма да изпълни поръчката.

Потребителят се ангажира да потвърди направената поръчка ,както и всички останали детайли по нея, след като администратор/служител на Kapriz.eu се свърже с него по телефон или e-mail.Комуникацията по електронен път и по телефон са начините за сключване на дистанционни договори,при което Kapriz.eu ще предоставя отново пълна информация за характеристиките на поръчания продукт,количество,цена,разходи за доставка и каквито и да било други подробности ,относно получаването на стоката,начините за разплащане ,набор от документи,които ще съпътстват продуктът и други.