Условия за доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди, с която работят фирмите доставчици на продукти в Kapriz.eu и прави доставката на адрес, посочен от потребителя или до офис на Спиди. Плащанията на такса доставка се калкулира на база населено място и тегло на продуктът,като това става по тарифи на куриерската фирма. Потребителят се задължава да осигури достъп и лице за контакт, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.Всички допълнителни разходи по доставката на куриерската фирма се поемат от клиентът.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката.След направен оглед на пратката и я платите – това се счита за точно изпълнение на поръчката от фирмата доставчик на продукта. Ако след това желаете да я върнете разходите по куриер се поемат от вас – потребителя. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, се обръщате към фирмата куриер, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

При разминавания на направена поръчка и изпратена стока,ще се използва наличната документация,която сте получили по e-mail/ пощата ви и копие, което ще се пази от администраторите на Kapriz.eu, за да бъдат направени съответните сравнения относно подаването на поръчката и нейното изпълнение. В този случай , че грешката е допусната от фирмите партньори на онлайн магазина , поръчка ще бъде върната и заменена,като разходите за куриер ще бъдат поети от фирмата доставчик на продуктите,като компенсация за направената грешка. В случай, че грешката е допусната от клиентът, то той ще поеме разходите по транспортирането на пратката по куриер и в двете посоки. Когато поръчката е изпълнена коректно и точно според направената поръчка в онлайн магазина – за връщане на стоката вие поемате разходите за куриер.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.