Posted on Leave a comment

Складове за българско бельо на едро

Складове за българско бельо на едро

Складове за българско бельо на едро на страхотни цени! Ние сме дистрибутори на българско бельо и предлагаме марки от производители с дългогодишен опит и изградено име на пазара. „Ивон БГ“, „Деси и Стайков“, „Златев БГ“, „Мимо“, „Авангард“, „Престиж“, „Десислава“. Всички те имат широка гама от продукти и много от тях можете да видите в онлайн магазинът ни. Постоянно обновяваме и допълваме гамата си от продукти и ще можете да следите и да избирате.

Цените са достъпни и атрактивни, което ще позволи и на вас да продавате на конкурентни цени на българският пазар. В същото време можете да сте сигурни, че предлагате наистина качествени неща и да печелите редовни клиенти. Ние самите имаме създадени такива доволни клиенти, благодарение на качеството, което нашите производители предлагат.

Предлаганите продукти са предимно от памук, като има и микрофибърни материи и множество декорации от дантела. Но вместо да ви обяснявам на дълго и широко, можете да разгледате сайта ни и сами да видите предлагания асортимент. Не всичко е качено от цялата им гама продукти, за това можете да питате допълнително. Също така ако имате конкретни въпроси, не се чудете да ни потърсите по телефона за консултация и да ни посетите на място.

Освен българското бельо можем да ви предложим и ежедневни дамски, мъжки и детски тениски от 100% памук на цени за търговци. Тениските са внос от Германия и са качествени като изработка. Работим с тях от няколко години и също можем да кажем само положителни неща.

За цени е необходимо да се свържете директно с нас по телефон. Очакваме ви!

Вълнени комплекти потник и боксерки
Вълнени комплекти потник и боксерки

Памучни комплекти потник и бразилиана
Памучни комплекти потник и бразилиана

Дамски комплекти потник и бикини
Дамски комплекти потник и бикини

Вълнено боди дълъг ръкав полуполо бикини, вълнени бодита бикини
Вълнено боди дълъг ръкав полуполо бикини