Фитнес дрехи за жени – комплект клин и бюстие „3817“

36.90 лв.

Фитнес дрехи за жени – комплект клин и бюстие

Фитнес дрехи за жени – комплект клин и бюстие. Колекцията дамско фитнес облекло на „Emay Korse“, които са специално създадени за тренировки, фитнес, бягане, упражнения… Плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. При активни упражнения, материята следва вашите движения.  Материята е тънка и фина на допир. Много еластична и прилепва по тялото.

  • Внос Турция
  • Материя – Микрофибър
  • Материята е вид дишаща материя – антибактериална и противогъбична
  • Марка „Emay Korse“

 

Изчистване

Описание

Фитнес дрехи за жени – комплект клин и бюстие

Фитнес дрехи за жени – комплект клин и бюстие. Колекцията дамско фитнес облекло на „Emay Korse“, които са специално създадени за тренировки, фитнес, бягане, упражнения… Страхотни дамски фитнес комплекти от клин и бюстие за спорт и тренировки, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. При активни упражнения, материята следва вашите движения.  Материята е тънка и фина на допир. Много еластична и прилепва по тялото.

Изработени са от микрофибър – вид дишаща материя, която позволява свободното преминаване на въздух през нея. Това я прави антибактериална и противогъбична.

Дамско фитнес облекло от производителят „Emay Korse“ – Турция. Това е производител на стягащо дамско бельо, сутиени и друг тип дамско бельо. Това, с което се отличава този производител, е качеството, което предлага.