Промоция!

Сутиен твърди чашки 80D „4010“

24.90 лв. 19.90 лв.

Сутиени с твърди чашки за голям бюст

Сутиени с твърди чашки за голям бюст B, C, D чашка от „Orkide“ – Турция. Красив и елегантен дамски сутиен в големи размери. Чашките обгръщат целият бюст и оформят, за да имате перфектно деколте. С перлено покритие по чашките и с декорация от дантела, което го прави много стилен и красив. Сутиенът е специално разработен за жени с голям бюст и нямат подплънки от вътре. С празна твърда – чашка, с банели.

  • Внос Турция – Марка „Orkide“
  • Материя: 80% Полиестер, 20% Еластан
Изчистване

Описание

Сутиени с твърди чашки за голям бюст

Сутиени с твърди чашки за голям бюст B, C, D чашка от „Orkide“ – Турция. Много красив и елегантен дамски сутиен в големи размери. Чашките са широки и са изработени така, че прилепват по бюста ви перфектно. Обгръщат целият бюст и оформят, за да имате перфектно деколте. С перлено покритие по чашките и с декорация от дантела, което го прави много стилен и красив. Удобен, фин и приятен на допир.  Сутиенът е специално разработен за жени с голям бюст и нямат подплънки от вътре. С празна твърда – чашка, с банели.

„Orkide“ – Турция е производител на много елегантни, красиво, секси и качествено бельо. При нас ще можете да поръчате освен сутиени и комплекти от сутиен и бикини, сутиен и прашка… и още много…