Обикновени детски тениски „2200 OCB“

9.90 лв.

Обикновени детски тениски

Обикновени детски тениски от пениран памук за момичета и момчета. Много меки и приятни на допир детски тениски, подходящи за детската градина, за игра на вън, за разходките в парка.. Много издръжливи във времето на носене. Ежедневни детски едноцветни тениски на ниски цени, с които винаги можете да облечете вашето съкровище.

Детски тениски направени от 100 % органичен памук , отглеждан без пестициди. Тениските за изработени по технология за усукан пениран памук, което го прави изключително издръжлив. Това е много мек памук, направен чрез специална обработка на памучните влакна, като се извличат само на най-здравите и най-дългите нишки.

  • Цвят – Синьо
  • Материя – Памук
  • Код – BRR
  • Внос Германия

Размери за Детски тениски

Размер Години Височина
 XS  5-6  110-116 см
 S  7-8  122-128 см
 M  9-10  134-140 см
 L  11-12  146-152 см
 XL  12-13  158-164 см

 

Описание

Обикновени детски тениски

Обикновени детски тениски от пениран памук. Много меки и приятни на допир детски тениски, подходящи за детската градина, за игра на вън, за разходките в парка.. Много издръжливи във времето на носене. Ежедневни детски едноцветни тениски на ниски цени, с които винаги можете да облечете вашето съкровище.

Можете да поръчате и комбинирате различни цветове от другите модели тениски,които ще видите в нашия онлайн магазин в тази категория и да ги комбинирате по ваше желание. Можете да заявите това на дадения телефон.