Мъжки термо тениски „9037“

18.90 лв.

Мъжки термо тениски

Мъжки термо тениски с Viloft -високотехнологичноimg_20161103_085840 разбаротена материя, която създава въздушни джобове в тъканта и перфектна топлоизолация за тялото. Мъжко термо бельо, което е подходящо за рибари, ловци, планинари, за мъже които работят на открито, за екскурзии.. за хора, които обичат да водят активен начин на живот, без да се съобразяват с климатичните условия.


  • Код: 9037
  • Материя: 49% Viloft, 49% Полиестер, 2% еластан
  • *Viloft – еко материя от изкуствени целулозни влакна, не допуска студ и влага, създава перфектна топлоизолация, антибактериална материя, лека и въздушна, мека и приятна материя на допир
  • Внос Турция
  • Марка SEVIM

 

Изчистване

Описание

Мъжки термо тениски

Мъжки термо тениски с Viloft. Мъжко термо бельо, което задържа топлината на тялото, да не допуска студ и влага, създава изолация от студа, за да се чувствате свободни за движение и активен начин на живот. Viloft е високотехнологично разбаротена материя от изкуствени целулозни влакна, които създават въздушни джобове в тъканта и това прави перфектна топлоизолация за тялото ви. Viloft не позволява проникването на влага до кожата ви и това предотвратява образуването на бактерии. Това е материя от 100% естествен произход –  еко материя, която е създадена от възобновяеми източници и също е био разградима. Всичко това прави материя лека, мека и ви дава максимален комфорт при носене.