Промоция!

Мъжка термо блуза с дълъг ръкав „9036“

37.90 лв. 22.80 лв.

Мъжка термо блуза с дълъг ръкав

Мъжка термо блуза с дълъг ръкав, с остро деколте – с Viloft – това е високотехнологичноimg_20161103_085840 разбаротена материя от изкуствени целулозни влакна, които създават въздушни джобове в тъканта и създават перфектна топлоизолация за тялото ви. Мъжко термо бельо, което е подходящо за рибари, ловци, планинари, за мъже които работят на открито, за екскурзии.. за хора, които обичат да водят активен начин на живот, без да се съобразяват с климатичните условия.


  • Код: 9036
  • Материя: 49% Viloft, 49% Полиестер, 2% еластан
  • *Viloft – еко материя, създадена от възобновяеми източници, не допуска студ и влага, създава перфектна топлоизолация, антибактериална материя, лека и въздушна, мека и приятна материя на допир
  • Внос Турция
  • Марка SEVIM

 

Изчистване

Описание

Мъжка термо блуза с дълъг ръкав

Мъжка термо блуза с дълъг ръкав, с остро деколте – с Viloft. Мъжко термо бельо, създадено така, че да задържа топлината на тялото, да не допуска студ и влага, да създава изолация от студа, за да се чувствате свободни за движение и активен начин на живот. Viloft е високотехнологично разбаротена материя от изкуствени целулозни влакна, които създават въздушни джобове в тъканта и това прави перфектна топлоизолация за тялото ви. Viloft не позволява проникването на влага до кожата ви и това предотвратява образуването на бактерии. Това е материя от 100% естествен произход –  еко материя, която е създадена от възобновяеми източници и също е био разградима. Всичко това прави материя лека, мека и ви дава максимален комфорт при носене.