Едноцветни детски тениски „2200 LBL“

9.90 лв.

Онлайн магазин за евтини детски тениски

Онлайн магазин за евтини детски тениски Kapriz.eu. Памучни евтини детски тениски, подходящи за всеки ден. Комплекти от разнообразие от цветове, които можете да комбинирате по избор. Ежедневни детски тениски на ниски цени за детската градина, за игра в парка, за вкъщи… Универсално решение на разумни цени.

Детски тениски от пениран памук – 100 % органичен усукан пениран памук,което го прави изключително издръжлив. Това е много мек памук, направен чрез специална обработка на памучните влакна,като се извличат само на най-здравите и най-дългите нишки. Лесно се отстраняват петна и замърсявания от него.

  • Цвят – Небесно синьо
  • Материя – 85% Памук,15% вискоза
  • Внос Германия

Размери за Детски тениски

Размер Години Височина
 XS  5-6  110-116 см
 S  7-8  122-128 см
 M  9-10  134-140 см
 L  11-12  146-152 см
 XL  12-13  158-164 см

 

Описание

Едноцветни детски тениски

Едноцветни детски тениски от памук и вискоза. Памучни евтини детски тениски, подходящи за всеки ден. Комплекти от разнообразие от цветове, които можете да комбинирате по избор. Ежедневни детски тениски на ниски цени за детската градина, за игра в парка, за вкъщи… Универсално решение на разумни цени.

Можете да поръчате и комбинирате различни цветове от другите модели тениски,които ще видите в нашия онлайн магазин в тази категория и да ги комбинирате по ваше желание.Можете да заявите това на дадения телефон.