Едноцветни детски тениски „2200 LBL“

9.90 лв.

Онлайн магазин за евтини детски тениски

Онлайн магазин за евтини детски тениски Kapriz.eu. Памучни евтини детски тениски, подходящи за всеки ден. Комплекти от разнообразие от цветове, които можете да комбинирате по избор. Ежедневни детски тениски на ниски цени за детската градина, за игра в парка, за вкъщи… Универсално решение на разумни цени.

Детски тениски от пениран памук – 100 % органичен усукан пениран памук,което го прави изключително издръжлив. Това е много мек памук, направен чрез специална обработка на памучните влакна,като се извличат само на най-здравите и най-дългите нишки. Лесно се отстраняват петна и замърсявания от него.

  • Материя – 100% Памук
  • Внос Германия

 

 

Описание

Едноцветни детски тениски

Едноцветни детски тениски от памук и вискоза. Памучни евтини детски тениски, подходящи за всеки ден. Комплекти от разнообразие от цветове, които можете да комбинирате по избор. Ежедневни детски тениски на ниски цени за детската градина, за игра в парка, за вкъщи… Универсално решение на разумни цени.

Можете да поръчате и комбинирате различни цветове от другите модели тениски,които ще видите в нашия онлайн магазин в тази категория и да ги комбинирате по ваше желание.Можете да заявите това на дадения телефон.