Евтини детски тениски „2200 RED“

9.90 лв.

Евтини детски тениски

Евтини детски тениски онлайн магазин от памук в голям избор от цветове. Ежедневни едноцветни детски тениски, които са много меки и удобни за игра. Така винаги имате нещо подходящо за детската градина или за игра на двора.. Практично решение от евтина детска тениска, която да комбинирате с къси панталонки за всеки ден. Евтини детски тениски в комплект, които да комбинирате като цветове по избор. Много издръжливи на носене и пране във времето.

  • Материя – 100% Памук
  • Внос Германия

Описание

Евтини детски тениски

Евтини детски тениски онлайн магазин от памук в голям избор от цветове. Ежедневни едноцветни детски тениски, които са много меки и удобни за игра. Така винаги имате нещо подходящо за детската градина или за игра на двора.. Практично решение от евтина детска тениска, която да комбинирате с къси панталонки за всеки ден. Евтини детски тениски в комплект, които да комбинирате като цветове по избор.

Можете да поръчате и комбинирате различни цветове от другите модели дамски тениски,които ще видите в нашия онлайн магазин в тази категория и да ги комбинирате по ваше желание.Можете да заявите това на дадения телефон.