Дамски тениски обло деколте „2600-Черно“

10.90 лв.

Дамски тениски обло деколте

Дамски тениски обло деколте от онлайн магазин Kapriz.eu. Дамски памучни тениски в уникално разнообразие от цветове и ниски цени. Пазарувай изгодно от онлайн магазин Kapriz.eu. Цветни, меки, удобни… Всяка жена има любима тениска в гардероба и сме сигурни, че тази тениска може да бъде точно тя!

  • Материя – 85 % Памук ,15 % вискоза; Внос Германия  – Марка Stedman

Описание

Дамски тениски обло деколте

Дамски тениски обло деколте от онлайн магазин Kapriz.eu. Дамски памучни тениски в големи номера и уникално разнообразие от цветове и ниски цени. Пазарувай изгодно от онлайн магазин Kapriz.eu

Тениските са направени от 100 % органичен усукан пениран памук, което го прави изключително издръжлив. Това е много мек вариант на памука, направен чрез специална обработка на памучните влакна, като се извличат само на най-здравите и най-дългите нишки, преди да бъдат вложени в преждата. След обработката останалите влакна стоят по-близо едно до друго, в резултат на което се избягва степването и разнищването. Пенираният памук е идеален за изработката на всички видове дрехи, които се опират в кожата, защото е направен така че да не дразни кожата. Лесно се отстраняват петна и замърсявания от него. Тъй като пенирането намалява обема и представлява допълнителен процес, изработеният текстил е малко по-скъп. Също така пенирания памук е добра база за текстилни щампи.

Можете да поръчате и комбинирате различни цветове от другите модели дамски тениски, които ще видите в нашия онлайн магазин в тази категория и да ги комбинирате по ваше желание.

Допълнителна информация

Избери размер

, , , , ,