Детски памучни тениски за момиче „2200 SPK“

9.90 лв.

Детски памучни тениски за момиче

Детски памучни тениски за момиче в цикламен цвят. Много свеж цвят детска памучна тениска, която може да се носи всеки ден за детската градина, за разходка, за игра в двора… Много меки и приятни на допир детски тениски, които са много издръжливи на носене във времето. Изберете цветове и комбинирайте в комплект по желание.

Детски тениски направени от 100 % органичен памук, отглеждан без пестициди. Тениските за изработени по технология за усукан пениран памук,което го прави изключително издръжлив. Това е много мек памук, направен чрез специална обработка на памучните влакна, като се извличат само на най-здравите и най-дългите нишки.

  • Материя – 100% Памук
  • Внос Германия

 

Описание

Детски памучни тениски за момиче

Детски памучни тениски за момиче в цикламен цвят. Много свеж цвят детска памучна тениска, която може да се носи всеки ден за детската градина. Подходящи са за разходка, за игра в двора… Много меки и приятни на допир детски тениски, които са много издръжливи на носене във времето. Изберете цветове и комбинирайте в комплект по желание.

Можете да поръчате и комбинирате различни цветове от другите модели тениски,които ще видите в нашия онлайн магазин в тази категория и да ги комбинирате по ваше желание .Можете да заявите това на дадения телефон.