Промоция!

Дамско термо бельо Клин „6444“

34.90 лв. 29.90 лв.

Дамско термо бельо Клин

Дамско термо бельо клин с Viloft – високотехнологичноimg_20161103_085840 разбаротена материя от изкуствени целулозни влакна, които създават въздушни джобове в тъканта и създават перфектна топлоизолация за тялото ви. Viloft не позволява проникването на влага до кожата и предотвратява образуването на бактерии. Това е материя от 100% естествен произход –  еко материя, която е създадена от възобновяеми източници и също е био разградима. Всичко това прави материята лека, мека и ви дава максимален комфорт при носене. Не ограничава вашите движения и е подходяща за хора с активен начин на живот.


  • Код: Клин 6444
  • Материя: 49% Viloft, 49% Полиестер, 2% еластан
  • *Viloft – еко материя създадена от възобновяеми източници, не допуска студ и влага, създава перфектна топлоизолация, антибактериална материя, лека и въздушна

 

Изчистване

Описание

Дамско термо бельо Клин

Дамско термо бельо Клин с Viloft. Дамско термо бельо, създадено така, че да задържа топлината на тялото, да не допуска студ и влага, да създава изолация от студа, за да се чувствате свободни за движение и активен начин на живот. Viloft е високотехнологично разбаротена материя от изкуствени целулозни влакна, които създават въздушни джобове в тъканта и това прави перфектна топлоизолация за тялото ви. Viloft не позволява проникването на влага до кожата ви и това предотвратява образуването на бактерии. Това е материя от 100% естествен произход –  еко материя, която е създадена от възобновяеми източници и също е био разградима. Всичко това прави материя лека, мека и ви дава максимален комфорт при носене.