Дамски фитнес комплекти „3819“

36.90 лв.

Дамски фитнес комплекти бюстие и клин

Дамски фитнес комплекти от клин и бюстие за спорт и тренировки, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. При активни упражнения, материята следва вашите движения.

Фитнес облекло на „Emay Korse“, които са специално създадени за тренировки, фитнес, бягане, упражнения… Материята е тънка и фина на допир. Много еластична и прилепва по тялото.

  • Внос Турция
  • Материя – Микрофибър
  • Материята е вид дишаща материя – антибактериална и противогъбична
  • Марка „Emay Korse“

 

Изчистване

Описание

Дамски фитнес комплекти бюстие и клин

Дамски фитнес комплекти от клин и бюстие. Страхотни дамски фитнес комплекти от клин и потник за спорт и тренировки, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. При активни упражнения, материята следва вашите движения. Този комплект е част от колекцията фитнес облекло на „Emay Korse“, които са специално създадени за тренировки, фитнес, бягане, упражнения… Материята е тънка и фина на допир. Много еластична и прилепва по тялото.

Изработени са от микрофибър – вид дишаща материя, която позволява свободното преминаване на въздух през нея. Това я прави антибактериална и противогъбична.

Дамско фитнес облекло от производителят „Emay Korse“ – Турция. Това е производител на стягащо дамско бельо, сутиени и друг тип дамско бельо. Това, с което се отличава този производител, е качеството, което предлага.