Дамски фитнес комплекти потник и клин „3808“

36.90 лв.

Дамски фитнес комплекти потник и клин

Дамски фитнес комплекти потник и клин, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. Така при активни упражнения, материята следва вашите движения. Този комплект е част от колекцията фитнес облекло на „Emay Korse“, които са специално създадени за тренировки, фитнес, бягане… Материята е тънка и фина на допир, еластична и прилепва по тялото.

  • Внос Турция
  • Материя – Микрофибър
  • Материята е вид дишаща материя – антибактериална и противогъбична
  • Марка „Emay Korse“

 

Изчистване

Описание

Дамски фитнес комплекти потник и клин

Дамски фитнес комплекти потник и клин, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. Така при активни упражнения, материята следва вашите движения. Този комплект е част от колекцията фитнес облекло на „Emay Korse“, които са специално създадени за тренировки, фитнес, бягане… Материята е тънка и фина на допир. Много еластична и прилепва по тялото.

Изработени са от микрофибър – антибактериална и противогъбична материя. Тя , позволява свободното преминаване на въздух през нея – вид дишаща материя.

Дамско фитнес облекло от производителят „Emay Korse“ – Турция. Това е производител на стягащо дамско бельо, сутиени и друг тип дамско бельо. Това, с което се отличава този производител, е качеството, което предлага.