Дамски клин за фитнес „3824“

28.90 лв.

Спортни клинове за фитнес

Спортни клинове за фитнес в наситено красив син цвят. Той е част от колекцията спортно дамско облекло за фитнес на „Emay Korse“ – Турция. Специално създадени за тренировки, фитнес, бягане, упражнения… Дамски фитнес клин за спорт и тренировки, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. При активни упражнения, материята следва вашите движения.

Изработен от микрофибър. Вид дишаща материя, която позволява свободното преминаване на въздух през нея. Това я прави антибактериална и противогъбична.

  • Внос Турция
  • Материя – Микрофибър
  • Материята е вид дишаща материя – антибактериална и противогъбична
  • Марка „Emay Korse“

 

Изчистване

Описание

Дамски клин за фитнес

Дамски клин за фитнес в наситено красив син цвят. Той е част от колекцията спортно дамско облекло за фитнес на „Emay Korse“ – Турция. Специално създадени за тренировки, фитнес, бягане, упражнения… Дамски фитнес клин за спорт и тренировки, чиято плетката е изработена така, че да следва извивките на тялото ви. При активни упражнения, материята следва вашите движения.  Материята е тънка и фина на допир. Много еластична и прилепва по тялото.

Изработен от микрофибър. Вид дишаща материя, която позволява свободното преминаване на въздух през нея. Това я прави антибактериална и противогъбична.

Дамско фитнес облекло от производителят „Emay Korse“ – Турция. Това е производител на стягащо дамско бельо, сутиени и друг тип дамско бельо. Това, с което се отличава този производител, е качеството, което предлага.