Posted on

Памучни дамски сутиени

Памучни дамски сутиени

Памучни дамски сутиени за малък и голям бюст, с широки чашки и без банели. Много удобен памучен дамски сутиен, който обгръща целия бюст и е с широки презрамки, за да не се впиват в раменете. Модели памучни сутиени, който са направени, така че да направят бюста ви визуално по-малък или иначе казано минимизиращ ефект.

При нас ще намерите и дамски сутиени за кърмачки, които от вътрешната страна са памучни, за да имате максимум комфорт – в B и C чашка.

Също така можете да харесате и памучен спортен дамски сутиен, който е в модел като бюстие, но пак е с размери от B, C, D чашка и е особено удобен. Той е без подплънки и без банели, което го прави много подходящ и за спорт.

Не пропускайте да разгледате всичките ни предложения от дамски сутиени в разнообразие, което рядко се намира: сутиени без подплънки, без банели, с дебели двойни подплънки, с пуш ъп ефект за повдигане на бюста, бюстиета в големи размери до 3XL, микрофибърни еластични сутиени, луксозни сутиени лазерно рязани… Изберете и поръчайте лесно и бързо по телефона или онлайн от Kapriz.eu 

памучен сутиен без банели голям бюст
Памучен сутиен без банели голям бюст