Posted on Leave a comment

Оформящо дамско бельо

Оформящо дамско бельо

Оформящо дамско бельо

Оформящо дамско бельо големи размери в онлайн магазин Kapriz.eu. При нас ще намерите огромно разнообразие от стягащо и оформящо бельо: клин с висока талия, стягащо дамско боди, стягащ корсаж с чашки и банели, моделиращо бельо пола, корсети за прибиране на корема...

Всичко това и още много други модели, които ще ви помогнат да изваете фигурата си. Моделиращо бельо, което ще прибере корема, оформи бедрата, стегне дупето. Ще имате мечтаната фигура пясъчен часовник.

Оформящо дамско бельо
Стягащ корсаж с чашка

Всички модели оформящо и стягащо бельо са направи от качествена микрофибърна материя, която е антибактериална и противогъбична.

Висококачествено дамско коригиращо бельо, което можете да носите под всички дрехи – под пола, под дънки и панталони, под рокли.. Ние знаем колко е важно за вас да изглеждате добре в любимият си тоалет.Тук предлагаме множество варианти, с които да го постигнете. Стягащото бельо при нас е в разнообразни модели, които можете да носите всеки ден.

Удобно дамско стягащо бельо, което не стяга и не пречи на правилната циркулация на кръвта в тялото ви. Така ще сте сигурни, че ще имате максимален комфорт през целия ден. Изберете най-подходящия модел за себе си и поръчай лесно по телефона или с формата ни за бърза поръчка. Всички модели стягащо и моделиращо бельо можете да видите ТУК.