Posted on

Онлайн магазин Kapriz.eu с нова модерна визия

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи Kapriz.eu с нова модерна визия

Развиваме се, подобряваме се – Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи Kapriz.eu с нова модерна визия. Целта е да се подобрява и да улеснява онлайн пазаруването ви. Всяко нещо в сайта за дамски и мъжки дрехи Kapriz.eu е съобразено с най-новите технологии и начинът им на прилагане във вашето ежедневие. Това, което е различно е визията на сайта. Като функции, вие можете лесно и бързо да поръчате всеки наличен продукт от дамската и мъжката конфекция.

Мобилна версия на Kapriz.eu – можете да използвате нашият сайт през вашият телефон или таблет без всякакви затруднения. Сайта изглежда по същият начин, като имате главно меню още при отварянето на сайта на телефонът ви. Така лесно и бързо да изберете желаната категория. Поръчката през телефон и таблет през онлайн магазин Kapriz.eu е детска игра. Имате няколко полета за попълване, за да изпратите заявката си към нас.

Kapriz.eu е онлайн магазин за дрехи, в който с три стъпки можете да поръчате желаният продукт, като попълните полета за доставка. Без да се налага регистрация. Първо избирате размер и натискате бутонът „купи“. Стъпка две – преминавате към количката си. Трета стъпка – попълните полетата с адрес и име за доставка.

На всеки един продукт са поставени по една или няколко снимки, за да можете да го видите от различни страни. Новият ефект е в големият каталог, който завърта снимките. Така можете да видите даден продукт без да влизате в страницата му. Заедно с това под снимката се появява и цената му.

За още по-голямо удобство имаме и „Бърза поръчка“. В случай, че се затруднявате да поръчате даден продукт през нашият сайт за онлайн пазаруване, винаги можете да попълните двете полета отстрани и да изпратите бърза поръчка към нас. Ние ще се свържем с вас! Пазарувайте с удоволствие! Очакваме ви!