Posted on

Модни тенденции за дамски бански 2017

Модни тенденции за дамски бански 2017

Тук ще разгледаме накратко Модни тенденции за дамски бански 2017. Банските костюми през 2017 година се предлагат в множество модели и варианти, в комбинация от цветове, които зашеметяват. Лятото ви може да бъде незабравим купон, когато се чувствате красива и самоуверена на плажа. Но най-важният елемент са ретро мотивите в банските. Във всеки един бански е заложен някакъв ретро мотив, но и издържан в стилна и модерна визия. Това може да бъде заложено в моделът, като цяло, или цветовата гама, или дори нещо по-дребно.

Вече 3 години сме на пазара и радваме клиентите си с качествени дамски бански, но и следим тяхната линия и развитие. Можем да ви кажем едно със сигурност. С всяка следваща колекция, те стават все по-красиви, все по- секси, но в същото време и стилни. Дизайнерите внасят нови и нови похвати в начините за изработка на моделите. В същото време се връщат и назад във времето и взаимстват модните тенденции от едно отминало време, за да го съживят в моделите си. Така те придобиват визия, която може да направи всяка жена да изглежда невероятно на плажа, на басейна.. Моделите женски бански изглеждат като дреха, която е орязана, за да стане ваш бански.

Бански от две части с бикини сега вече се намират и в модели с бюстие, или с горнище с ресни, с етно мотиви.. Някои от тях с плетено горнище, та дори и изцяло плетени, които са много различни на вид, а в същото време много стилни.

Банските с бюстие са актуални още от минала година и сега има нови и нови модели отново с бюстие в комбинация от бикини, бразилиани и прашка. С прозрачни елементи на бюстието, с изрязани елементи, за да се вижда част от бюста, с плетени мотиви, с кръстосващи се връзки… и още много варианти.

Цели дамски бански – един разкошен избор, който комбинира връзки или изрязани елементи по целият бански. Има такива с подплънки и без подплънки. Някои от тях изглеждат дори луксозно и много елегантно. Ретро мотивът при тях е в целият модел, но с модерно дълбоко деколте. Друг ретро мотив са широките и дълбоки бикини, които достигат до кръста ви.

Цветни дамски бански. Тук вече можете да избирате в такова разнообразие от цветови комбинации, че може да ви се завие свят. Факт е, че вече 2 години подред цветовете царуват през лятото. Нова далеч не лошо, защото можете да сложите всякакви аксесоари от гривни и колиета, искрящи лакове…

Женски бански костюми с връзки – това е много актуален елемент от таз годишната колекция бански. Можете да видите модели с връзки на горнището или на бините, та и на двете части. Това е една нова тенденция, която прави всеки бански раздвижен и мнооого готин. При целите бански връзките се кръстосват по цялото тяло в плетеница.

При нас ще намерите от всичко: дамски бански с подплънки и с твърда чашка, бразилиани, бриджитка, бикини .. Цветни и едноцветни бански в секси модели. Сега имаме и нововъведения от цели дамски бански, които ще харесате от пръв поглед… Вижте всички модели ТУК!