Posted on

Модал – ново поколение текстил

Модал – ново поколение текстил

Модал е еко материя, направена от целулозни влакна от бук. Модалът се комбинира с памук и дрехите, направени по този начин, са много по-фини и меки на допир.

Модалът има следните характеристики:

  • Много мек и приятен на допир
  • Не запарва и позволява свободното преминаване на въздух през материята
  • Не се свива при пране
  • По-издръжлив и здрав на носене във времето
  • Модалът задържа цветовете и не избледняват, както памукът
  • Материята е по-тънка и лека

Със сигурност има още много предимства. Това, което можем да кажем за бельото, което предлагаме в комбинация от памук и модал, е че са много фино като изработка и много меко на допир. Цветовете са наситени, независимо дали е черно или цветно бельо. Тъканите са много по-тънки като изработка и бельото е леко и удобно.

При нас ще намерите дамско бельо от памук и модалпотници, тениски, летни пижами и нощници, комплекти потници и бикини..

Мъжко бельо от модал и памук – потници и тениски, слипове и боксерки..

Качествено дамско и мъжко бельо, което можете да поръчате лесно и бързо от онлайн магазин Kapriz.eu. Тук ние се стараем да ви предложим възможно най-ниската цена, но с възможно най-високо качество бельо.

При нас ще намерите и дамско бельо от бамбук. Още един вариант за еко материя, която също е много фина, много лека и създава чувство за разкош и лукс. Такива са някои комплектите ни от нощници с халат. Много красиви и изискани модели в комбинация от дантела, които можете да вземете и за подарък. Опаковани са в пластмасов джоб с капса или в луксозни кутии с оризова хартия, което ще ви представи в много добра светлина.

Всеки продукт от бельото, което предлагаме, идват до вас в оригинални опаковки от производителя: луксозни кутии, пластмасови джобове с капса, кутии с оризова хартия.. Това прави всеки едни продукт уникален сам по себе си и всичко при нас!