Дамски Сутиени

Дамски сутиени

Дамски сутиени за голям бюст без банели и без подплънки – тип бюстие. Специално разработени за жени с голям бюст, които да им гарантират удобство. С широки презрамки и с широки чашки.

Сутиени за голям бюст без подплънки с банели. За жените, които предпочитат бельо с банели, за да се чувстват по-сигурни. В размери C, D, DD, E чашки.

Луксозни дамски сутиени. Някои от тях са декорирани с дантела или с бродерия. Много секси и елегантни, които ще ви направят съблазнителна и красива.

За жени с по-малък бюст – повдигащи сутиени с дебели двойни подплънки. Много стилни модели луксозно дамско бельо. Това са сутиени с PUSH UP ефект, за да оформи бюста и да го направи видимо по-голям.

Сутиени бриджитка с меки чашки или с подплънки. Също така и сутиени бриджитка в големи размери от C, D чашка.

Памучни сутиени в големи номера от B, C, D, DD чашка. От тях ще ви предложим с банели и без банели. Много удобни и специално изработени за макси дами. С широки големи чашки и широки презрамки.

Луксозни лазерно рязани сутиени или сутиен втора кожа. Това е безшевно бельо и в случая безшевни сутиени, които прилепват по бюста и не личат под дрехите. В телесен цвят, те се сливат с цвета на кожата. За това се наричат сутиени втора кожа. Също така тези модели сутиени са с ляти чашки, които следват извивките на бюста ви.

Показване на 1–12 от 50 резултата