Памучни дамски бикини, прашки, бразилиани

Памучни дамски бикини,прашки, бразилиани

Памучни дамски бикини, прашки, бразилиани. Тук ще ви предложим едни страхотни модели от долно дамско бельо в разнообразие от цветове и модели. Толкова меки и приятни на допир, че няма да се разделите с тях.

Памучни дамски бикини, прашки, бразилиани от марката SEVIM – Турция. Производител на много качествено дамско бельо. Не само на бикини, прашки и бразилиани, но и дамски пижами и нощници. Тях също можете да намерите в нашият онлайн магазин.

Имаме няколко основни модела памучни бикини, които ще ви предложим. Това са безластични бикини, ластични бикини и такива с дантела. Всички те са в различни цветове и комбинации. Много пъстри или пък изчистени – бели и черни бикини. Можете да ги носите ежедневно и да се радвате на удобството, което ще ви донесат.

Същото можем да кажем и за прашките и бразилианите. Те също се предлагат в много цветни варианти и с декорация от дантела или панделки. Много удобни и много качествени.

Марката „SEVIM“ имат широка гама от модели дамски бикини, прашки и бразилиани и можете да ги намерите в нашият онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи и бельо Kapriz.eu.

Показване на 1–12 от 17 резултата

Показване на 1–12 от 17 резултата