Дамски пижами и нощници

Дамски пижами и нощници

Дамски пижами и нощници от SEVIM -Турция. Много качествено дамско бельо и ежедневно дамско облекло за вкъщи. Ще намерите пижами и нощници от памук, вискоза, бамбук, модал

При нас ще намерите голямо разнообразие от летни дамски пижами и нощници. Много кокетни летни нощници в страхотни цветове и щампи. Комплекти пижами от къси панталони и потник или с тениска. Всеки един модел пижама или нощница, можете да носите и като ежедневно облекло в къщи. Какво е активната почивка без удобно облекло.

Зимни дамски пижами и нощници – тук ще ви предложим много топли и меки дамски пижами в страхотни цветове и десени. Имаме и такива модели, които са еднакви с някои детски пижами и така можете да бъдете с еднакви пижами в къщи с вашето съкровище.

Луксозни нощници и пижами, комплекти нощница с халат, с които можете да направите уникален подарък на любимите си хора. Всеки комплект пристига до вас в пластмасов джоб с капса или в луксозна кутия с оризова хартия. Някои луксозни пижами и нощници са от бамбук или от вискоза. Много фини на допир, с които ще поглезите получателя им.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.