Дамски Бански

Дамски Бански

Дамски Бански колекция 2017. При нас ще намерите страхотни нови въведения от дамски бански във всякакви модели.

Цветни бански – в множество комбинации от цветове, в различни модели. Цветовете са наситени, а съчетанията са уникални. Пъстри бански, които ще ви създадат настроение и самочувствие, че сте красива.

Женски бански бриджитка – от този модел бански имаме няколко предложения, които стоят много секси. Те са с оформена чашка и с бикини. Някои от моделите бикини са изрязани – тип бразилиана.

Бански бразилиани – много секси и красиви модели бански с различни цветове и декорации.

Бански с подплънки и оформена чашка. Някои жени предпочитат този тип бански, за да имат по-оформен бюст. Тук ще намерите и такива модели в модел бикини. Също в цветни комбинации, които дори не сте си представяли.

Дамски бански с мека чашка с подплънки. Това са моделите, които имат тънка подложка на бюста. Те също са много удобни и въпреки това, че са с меки чашки, те също могат да стоят много добре на бюста.

Цели женски бански костюми – много секси дамски бански с дълбоко деколте, изрязано до корема. Някои са с гол гръб с кръстосани връзки или с изрязани елементи по целият бански. Много стилни и красиви.

Едно е важно, който и бански костюм да изберете, важното е да се чувствате удобно, да ви създава настроение и да прекарате своята ваканция незабравимо.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.