Дамски, мъжки и детски тениски

Дамски, мъжки и детски тениски

Дамски, мъжки и детски тениски от органичен памук. В огромно разнообразие на цветове сега можете да се насладите на избора си на тениски в размери от XS до 5XL. Рядко можете да намерите подобен тип тениска в макси размер. Тъй като са внос от Германия – те не са умалени и дори са по-големи. Можете да намерите таблиците с размери по-горе, за да се ориентирате какво най-точно ви трябва като размер. Моделите тениски, които ще намерите тук са дамски , мъжки и детски тениски с обло деколте. Дамски и мъжки тениски с V образно остро деколте. Разбира се и детски тениски, които са унисекс за момичета и момчета в светли и по-тъмни цветове. Дамски, мъжки и детски тениски с яка тип поло.

Детските тениски са в модел с обло деколте и с яка тип поло. Памукът е органичен и много мек. Много подходящи за ежедневно носене по време на разходката на вън. За детската градина, където на всяко дете е необходимо леко и удобно облекло. Върху тях може да се рисува с текстилни бои или да се правят щампи. Така всяко дете може да има уникална тениска.

 

Памучни дамски тениски с обло деколте Памучни дамски тениски с остро деколте
Памучни дамски тениски големи размери Памучни дамски тениски
Едноцветни памучни дамски тениски

Тениските са внос от Германия на марката STEDMAN и са особено меки и приятни на допир. Цветовете са дълготрайни и ярки. Подходящи са за ежедневно носене, за спорт, за разходка с неглиже облекло, за работно облекло… Също така са страхотна основа за текстилен печат и дори за рисуване върху тях с текстилна боя. Търсите нещо леко за фитнеса или за всеки ден – тези ето ви най-добрият избор на тениска на достъпна цена.

Евтина дамска тениска с остро деколте Дамски, мъжки и детски тениски

Тениските са подходящи за всяка възраст и за капризна кожа, тъй като памучната материя е много мека и щадяща кожата. Всичко това е на възможно най-добрите цени, които ще намерите в онлайн магазините. Памукът, с който работи марката STEDMAN  е преминал множество тестове, за да се предостави на клиента най-доброто като памучна материя.

Дамски, мъжки и детски тениски