Публикувано на

Дамски бански с етно мотиви

Дамски бански с етно мотиви

изграждане на умни къщи, умни офиси, умни комплекси

Дамски бански с етно мотиви

Дамски бански с етно мотиви през 2017 са една много актуална модна линия. При нас ще намерите няколко такива модела, с които да бъдете в крак с модните тенденции с дамските бански костюми през 2017.

Комбинациите, които предлагаме са различни, но много впечатляващи. На черен десен имате разположени шевици и шарки, които напомнят етно облекло.

Тези бански са с бюстие, което пък от друга страна е друга актуална линия в женските бански през 2017 – бикини в комбинация от бюстие. Те имат тънки подплънки на бюста, а някои нямат и са само от плат.

Имаме и бански костюм, който е с бюстие с етно мотиви и розови бикини. Една различна, но интересна комбинация за плажа. След това можете да разделите комплекта и да използвате бюстието, което е черно с други бикини. Също така розовите бикини да носите с друго горнище от стар или нов бански. Това е практично, защото ще имате избор в гардеробът си.

Дамски бански с етно мотиви

В дамските бански с етно мотиви имате и раздвижени бикини с ленти по талията. Много секси и шик подход от страна на дизайнерите. Все пак е 2017! Преплитането на различни мотиви от отминалите времена и съвременна мода е неизбежно.

Бюстието от банският можете да носите след това като бюстие за спорт или във фитнеса. Още едно предимство да си вземете такъв бански.

Дамски бански с етно мотиви
Дамски бански с бюстие и етно мотиви

Банските с етно мотиви са много атрактивни като визия и с подходящите бижута, ще имате стилна и модерна визия с www.Kapriz.eu . При нас ще намерите още много предложения от дамски бански, които са от новата ни колекция 2017. Само най-доброто за вас, дами!