Връщане на продукти

Съгласно законодателството потребителя има правото да се откаже от покупка без да дължи неустойка.  Това не включва транспортните разходи, които винаги са за сметка на получателя. Това означава да ни предупредите по телефон, че отказвате поръчката. Изключение правят случаите на объркана пратка или дефектна стока, за което клиента трябва още на място при преглед да уведоми по телефона наш служител за това и дори да направи снимки на дефекта за доказателство, че не е негова вината. В този случай ще може да го върне за наша сметка още преди получаването.

В рамките на 14 работни дни от датата на получаване на продукта може да бъде върнат. В този случай продуктът НЕ трябва да е отварян, носен, пран, да има следи от корекции, всички етикети трябва да са на мястото си, всички лепенки по опаковката трябва да са здрави. Продуктът трябва да бъде върнат в същият търговски вид, в който го е получил. Ако има някаква повреда на опаковката или друго подобно обстоятелство, то трябва още при преглед на стоката да се свържете с нас, да направите снимки които да ни изпратите като доказателство за това. Продуктите трябва да бъдат окомплектовани, така както сте ги получили със всички съпътстващи консумативи като допълнителни подплънки на чашките, допълнителни презрамки за сутиените и други такива.

При връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показва следи от износване или каквито и да било други признаци на употреба, доставчиците на продукти към Kapriz.eu си запазва правото да преценят дали да приемат връщането или да задържи част от стойността на продукта, сума която ще бъде съобщена след преценяване на щетите.

Парите за върнати продукти се прави по банков път, за което е необходимо да ни предоставите лична банкова сметка. Трябва да ни изпратите продуктите по куриерска фирма Спиди – БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Това е важно , тъй като парите ще бъдат върнати по банков път. Трябва да ни предоставите опция ПРЕГЛЕД. В случай, че не сте запазили продуктите в търговски вид, те ще бъдат върнати към вас и няма да ги приемем.

За да направите своята рекламация и да върнете стоката Kapriz.eu, е необходимо да спазвате правилата на нашия онлайн магазин. Съгласно законовото право при връщане на продукта, възстановяването на стойността, ще бъде в рамките на 14 работни дни от датата на връщане.

Изключения: Не се приемат за връщане

  • Продукти по индивидуална поръчка 
  • Бельо – особено бикини, прашки, боксерки, слипове… долно бельо, чорапи и чорапогащници, продукти в кутии, които са отваряни и лепенките са повредени, продукти без етикети, следи от носене, избеляване и други всякакви признаци, че продуктите са употребявани.
  • Бански костюми

В случай, когато се налага рекламация на бельо или бански, които имат фабричен дефект, трябва да се свържете с нас на даденият телефон за връзка в най-кратък срок.

Не се възстановяват суми за Бельо ( Бански ) , след като са приети след преглед съгласно ЗЗП. Не можете да връщате Бански и Бельо. За това винаги имате опция ПРЕГЛЕД. Моля, ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!