Връщане на продукти

Съгласно законодателството потребителя има правото да се откаже от покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на продукта,за което ще трябва устно -по телефона, да уведоми служител от онлайн магазин Kapriz.eu. Продуктите трябва да бъдат окомплектовани, така както сте ги получили и трябва да бъдат съпътствани с цялата документация, която е получена заедно с пратката. При връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показва следи от износване или каквито и да било други признаци на употреба,доставчиците на продукти към Kapriz.eu си запазва правото да преценят дали да приемат връщането или да задържи част от стойността на продукта, сума която ще бъде съобщена след преценяване на щетите.За да направите своята рекламация и да върнете стоката Kapriz.eu, е необходимо да спазвате правилата на нашия онлайн магазин. Съгласно законовото право при връщане на продукта, възстановяването на стойността, ще бъде в рамките на 30 дни от датата на връщане. Изтеглете бланката, попълнете необходимите данни и следвайте инструкциите описани вътре.

Изключения: Не се приемат за връщане

  • Продукти по индивидуална поръчка 
  • Бельо – особено бикини, прашки, боксерки, слипове… долно бельо
  • Бански костюми

В случай, когато се налага рекламация на бельо или бански, които имат фабричен дефект, трябва да се свържете с нас на даденият телефон за връзка в най-кратък срок.

Не се възстановяват суми за Бельо ( Бански ) , след като са приети след преглед съгласно ЗЗП. Не можете да връщате Бански и Бельо.